Klik op deze link om je aan te melden. We beginnen meteen met de vragenlijst. Het duurt ongeveer 3 minuten. Hee, je doet mee! Leuk!

Dank je wel voor je vertrouwen. Dat je aan boord klimt vinden we heel fijn en waarderen we enorm. 

Als je twijfels hebt of terughoudend bent, bedenk dat er rondom DataminingBreda een team van startup experts, datajournalistieke professonials en zeer ervaren en succesvolle ondernemers staat. We staan aan het begin van een innovatief avontuur dat gesteund wordt door het Stimuleringsfonds van de Journalistiek en we vinden het super tof dat je mee doet. Als je vragen hebt, kun je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen (info@dataminingbreda.com), of vul het contactformulier in op de homepage. Alle feedback is welkom, dus kom maar door.

Oke, back to business. Het aanmeldformulier. Hier komt de link nog een keer om je aan te melden.

Waarom beginnen we met zoveel vragen over jou?

We willen graag een aantal zaken van je weten, zodat we je enquêtes kunnen sturen waar juist jíj wat van af weet. Ook kunnen we met jouw profiel het nieuws relevanter maken. Het is interessanter om te vertellen dat 500 Bredanaars in de zorg vinden dat de decentralisatie hier te wensen over laat en waarom, dan een willekeurige 500 Bredanaars.  Ook willen we graag je email adres, zodat we je op de hoogte kunnen houden van DataminingX, dat werkt aan een slimme tool voor alle steden en lokale nieuwsmedia van Nederland. We gaan natuurlijk heel nauwkeurig om met je gegevens (zie de uitgebreide privacyverklaring op deze website). Alleen als je dat wilt, noemen we je naam, of bellen we je voor een aanvullende quote. We zijn journalisten en we weten hoe belangrijk het is om onze bronnen te beschermen. Je naam en email adres geven we natuurlijk aan niemand door. We volgen de standaarden van het MOA  dat stelt dat het doorgeven van persoonlijke gegevens totally not done is.  Mocht een klant van Datamining Breda in zijn marktonderzoek toch graag met je in contact komen, dan vragen we dat altijd eerst luid en duidelijk aan je.

Ben je er klaar voor? Driemaal is scheepsrecht, dus hier is ie nog 1 keer, de link 

Cheers!